Home

Individuele crematie

Bij een individuele crematie wordt uw huisdier apart gecremeerd. De crematie vindt in principe plaats binnen 2 werkdagen. De asresten ontvangt u in een bamboe etui  of strooikoker, samen met een officieel crematiecertificaat. Wilt u de as bewaren in een mooie urn,  dan helpen wij u graag een keuze te maken uit ons assortiment. Per post ontvangt u een persoonlijk bericht met de datum en het tijdstip waarop de crematie heeft plaatsgevonden.

Wanneer de asresten voor u klaarstaan nemen wij contact met u op en kunt u deze komen ophalen bij het crematorium. Wij kunnen de as ook kosteloos, op een later tijdstip, bezorgen bij uw dierenarts. Wilt u geen asresten ontvangen, dan verstrooien wij deze over één van onze strooivelden.

Bij Dierencrematorium Majesta Smilde is het mogelijk een individuele crematie bij te wonen. De afspraak hiervoor moet wel minimaal één dag van te voren worden gemaakt. Wij reserveren dan ook de crematieruimte voor u.  Aan het bijwonen van de crematie zijn wel extra kosten verbonden.